No description available.

U Novom Gradu danas je počela dvodnevna manifestacija Dani našeg sela koja je okupila 27 izlagača.

Rukovodilac prijedorske kancelarije Privredne komore Dijana Đaković rekla je da se kroz ovakve manifestacije može pratiti napredak polјorirednih proizvođača.

 

"Vidimo da ima napretka, da svi teže stavarnju nekog brenda. Proizvođači sada više vode računa o prezentaciji kako bi pobolјšali plasman", rekla je ona.

 No description available.

Đakovićeva je navela da Privredna komora podržava promociju domaće privrede.

 

"Imamo akciju gdje podsjećamo da se kupuju domaći proizvodi jer tako doprinosimo razvoju naše privrede", rekla je ona.

 

Načelnik opštine Miroslav Drlјča rekao je manifestacija koja se u Novom Gradu organizuje 14. put prilika da se predstave polјoprivredni proizvođači i da pokažu šta proizvode.

 

"Opština Novi Grad se trudi da u ovoj godini koja je veoma izazovna za prolјoprivrednu proizvodnju, podrži naše proizvođače kako bi oni u narednoj sezoni nastavili proizvodnju", rekao je Drlјača.

 No description available.

Menadžer Polјoprivrednog klastera "Una Sana" Ognjen Siđak rekao je danas da je manifestacija "Dani našeg sela" veoma značajna i doprinosi unapređenju proizvodnje.

 

"Polјoprivredni klaster okuplјa mali i velike polјoprivredne proizvođače, udruženja, zadruge, otkuplјivače, prerađivače da svi zajedno pomognemo unapređenju proizvodnje i plasmanu proizvoda", rekao je on.

 No description available.

Manifestacija se održava i glavnoj ulici u Novom Gradu.