Фудбалска репрезентација Србије сутра се од 20.00 часова састаје са Бразилом у 1.колу групе „Г“ на 22.Свјетском првенству, које се одржава у Катару.
Утакмица, која је и дерби прве фазе, игра се на највећем стадиону „Лусаил Иконик“, капацитета 88.000 мјеста.
Еуфорија код српских навијача достигла је врхунац и са нестрпљењем се очекује старт сутрашњег окршаја. По многима, ова генерација „Орлова“, са Митровићем, Тадићем, Влаховићем, Павловићем и осталима, игра најљепши фудбал од осамостаљења Србије. Широм Србије, Републике Српске, Црне Горе и осталих земаља у којима има српског живља, као и широм дијаспоре, сутра ће се са великом пажњом и великом надом пратити сусрет Србије и Бразила.
Српски селектор Драган Стојковић Пикси поштује Бразил као фудбалску велесилу, али не размишља о "Кариокама" као о тиму који је немогуће побиједити.
Он је пред сутрашњи меч, између осталог изјавио: „Рекли сте да четворица нападача играју против Србије? Онда смо готови... Али, хоће ли неко играти у одбрани? Бразил је сјајан тим и један од најбољих на свијету и то је златна генерација фудбалера. Бразил има шансу да побиједи, али ми се никога на свијету не плашимо – чак ни Бразила. Извините, али тако је, никога се не плашимо“.