No photo description available.

 

U skladu sa Odlukom o određivanju radnog vremena privrednih subjekata u dane praznika Republike Srpske (''Službeni glasnik Opštine Novi Grad'' broj 12/18 i 5/20) privredni subjekti će, u vrijeme predstojećih republičkih praznika (1. i 2. maj 2024. godine i 9. maj 2024. godine), raditi na slјedeći način:

 

  1. maj 2024. godine (srijeda) - u skladu sa svojim redovnim radnim vremenom radiće privredni subjekti koji posjeduju registrovane apoteke, benzinske pumpe i trgovinske radnje tipa ,,dragstor“, a u vremenu od 8.00 do 12.00 časova radiće privredni subjekti koji imaju registrovane zanatske i trgovinske djelatnosti tipa pekare (proizvodnja i prodaja), mesnice, trgovine na malo pogrebnom opremom, trgovine na malo pretežno prehrambenim proizvodima (mješovita roba) i polјoprivredne apoteke.

 

  1. maj 2024. godine (četvrtak) – u skladu sa svojim redovnim radnim vremenom radiće privredni subjekti koji posjeduju registrovane apoteke, benzinske pumpe i trgovinske radnje tipa ,,dragstor“, u vremenu od 8.00 do 15.00 časova radiće privredni subjekti koji imaju registrovane zanatske i trgovinske djelatnosti tipa pekare (proizvodnja i prodaja), mesnice, trgovine na malo pogrebnom opremom, trgovine na malo pretežno prehrambenim proizvodima (mješovita roba) i polјoprivredne apoteke, dok svi ostali privredni subjekti mogu da rade u vremenu od 8.00 do 15.00 časova.

 

  1. maj 2024. godine (četvrtak) - u skladu sa svojim redovnim radnim vremenom radiće privredni subjekti koji posjeduju registrovane apoteke, benzinske pumpe i trgovinske radnje tipa ,,dragstor“, a u vremenu od 8.00 do 15.00 časova radiće privredni subjekti koji imaju registrovane zanatske i trgovinske djelatnosti tipa pekare (proizvodnja i prodaja), mesnice, trgovine na malo pogrebnom opremom, trgovine na malo pretežno prehrambenim proizvodima (mješovita roba) i polјoprivredne apoteke.