No description available.

Turistička organizacija Novi Grad na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavlja turističke potencijale opštine Novi Grad, rijeku Unu, BRC Lješljane, smještajne kapacitete, seoski turizam a poseban akcenat je stavljen na promociju međunarodne manifestacije "Una regata-Lađom niz Unu".

No description available.
Turistička organizacija Republike Srpske, u saradnji sa Predstavništvom Srpske u Srbiji, predstavlja se na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od juče do 26. februara.

 Nastup na ovom sajmu od velikog je interesa za Republiku Srpsku, jer najveći broj posjetilaca i turista dolazi upravo iz Srbije, saopšteno je iz Turističke organizacija Republike Srpske.

Srpska će nastupiti jedinstveno jer će se na sajmu u Beogradu predstaviti lokalne turističke organizacije iz Banjaluke, Prijedora, Bijelјine, Višegrada, Kozarske Dubice, Laktaša, Teslića, Gradiške, Foče, Kostajnice, Zvornika, Doboja, Uglјevika, Novog Grada, Kalinovika, Lopara.

Na sajmu će se predstaviti i Etno-selo "Stanišići", "Kralјevsko selo Kotromanićevo", banje Srpske, nacionalni parkovi, te Pecka.

No description available.

Samostalno će izlagati turističke organizacije iz Trebinja i Istočnog Sarajeva, odnosno Jahorine.